Molimo, pričekajte
VIJESTI
17.03.2009.
Novi album Natali Dizdar

Jedan od najočekivanijih albuma ove godine svakako je novi studijski album Natali Dizdar. Titulu najočekivanijeg albuma zaslužila je odličnim singlovima Naučila sam trik i Stop, a uskoro će u eteru radio postaja moći čuti i treći singl s novog albuma Stranac kojeg potpisuje Dino Šaran.


Novi album Pronađi put izlazi na tržište krajem ožujka u izdanju matične agencije Agapa u distribuciji Croatia Records. Sudeći po snažnoj autorskoj ekipi : Darko Rundek, spomenuti Dino Šaran, Petar Beluhan, Vladimir Mirčeta (ex Mayales), Sandro Bastiančić (En face), Saša Ljiljak (osnivač Yammat-a)  i drugi te uz glazbenog producenta Gordana Muratovića (Jinx) očekivano je da će i ovaj album Natali Dizdar ponoviti munjeviti uspijeh njenog prvijenca jednostavno nazvanog Natali iz 2006. g. u izdanju Croatia Records koji je prodan u zlatnoj nakladi (preko 10 000 primjeraka).

Za design albuma Pronađi put pobrinula se jedan od najnagrađivanijih agencija Bruketa - Žinić. Autorica crteža na naslovnici je Dijana Radielović, a izvršena producentica je Gordana Bosak.

Pozivamo sve  na druženje i potpisivanje novog albuma Pronađi put Natali Dizdar, u petak 20. ožujka u trgovinu Croatia Records, Bogovićeva 5 s početkom 18 h.

 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00