Molimo, pričekajte
VIJESTI
24.03.2009.
KNJIGA POSTANKA - PRVE REAKCIJE HRVATSKIH KRITIČARA

Izlaskom "Knjige Postanka" javili su se i glazbeni kritičari. U nastavku pogledajte dijelove kritika...


Ilko Čulić, Jutarnji list "Knjiga postanka potvrda regionalne premoći Piva": ... "Na ekranu se izmjenjuju Šalata, osvojena u svibnju 2007., Dom sportova, Jarun, te osječka Dvorana Zrinjevac i riječka Dvorana mladosti, osjetljivi tereni na kojima se Pivo prometnulo u svehrvatsku atrakciju i najavilo dominaciju na regionalnim pozornicama. Od Slovenije do Makedonije nema benda koji bi se tome mogao suprotstaviti, što, naravno, nije najzdravija klima za dodatno podizanje standarda, ali nakon objavljivanja "Knjige postanka" nema šanse da se među velike regionalne igrače prošvercaju bendovi poput Siddharte ili Van Gogha. Za 1700 najbržih kupaca pripremljeno je limitirano izdanje koje su Bruketa & Žinić dizajnirali tako da može zbuniti i najveće bibliofile. Oslobodite mu mjesto na polici s knjigama. Nikada nećete požaliti zbog toga jer Hladno pivo ostaje na pravoj strani." ....  (PET ZVIJEZDICA)

Denis Leskovar, Večernji list: ..."Trijumfalnim nastupom u travnju 2004. u nakrcanoj maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova, Hladno pivo je potvrdilo ono što je naznačeno i na dotadašnjim studijskim izdanjima: domaća je scena dobila veliki mainstream bend." .... 

Angelo Jurka, VIP music: .... "Ako već ne vjerujete u postanak kako vam oni u haljama žele s vremena na vrijeme servirati, zanemarujući pritom biologiju, vjerujte u Hladno Pivo još dok je živo. Jer kad više ne budu, njihova će "Knjiga postanka" biti više nego jak materijalni dokaz u stanje stvari rock and rolla na ovim podnebljima potkraj prvog desetljeća tog atomskog milenija. A onda ćemo s odstojanjem lakše verbalizirati o mogućim herezama..." (ČETIRI ZVIJEZDICE)

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00