Molimo, pričekajte
VIJESTI
01.04.2009.
DODAN JOŠ JEDAN U2 KONCERT 09. KOLOVOZA 2009. NA MAKSIMIRSKOM STADIONU

Potvrđeno je! U2 fanovi diljem svijeta spremni su za pokret dok U2 360° turneja, predstavljena od strane Blackberrya®, objavljuje rasprodane koncerte u Amsterdamu, Barceloni, Chorzowu, Dublinu, Gothenburgu, Londonu, Parizu, Nici, Sheffieldu i Zagrebu u Europi, te Bostonu, Chicagu, New Yorku i Torontu u Sjevernoj Americi.


Prodaja u Zagrebu srušila je sve rekorde sa 63.000 prodanih ulaznica u samo dva sata. Zbog toga su, obzirom na silne zahtjeve fanova, promoter turneje Live Nation Global Touring i Lupa promocija, a uz svesrdnu podršku Grada Zagreba, potvrdili još jedan koncert u Zagrebu u nedjelju 9. kolovoza 2009. Pretprodaja za službeni Fun Club počinje u srijedu 1. travnja od 10 sati te završava 2.travnja u 17 sati. U redovnu prodaju ulaznice kreću u petak 3. travnja od 6 sati putem interneta, a od 9 sati i na svim prodajnim mjestima Ticketproa.

Reakcija publike bila je nevjerovatna a rekordi prodaje se nastavljaju rušiti. U Londonu, sa preko 6700 ulaznica prodanih u samo  60 sekundi, prodaja ulaznica za  U2 360° turneju na Wembley stadionu rezultirala je najbrže prodavanim koncertom ikada u Ujedinjenom Kraljevstvu. U Dublinu na  Croke Parku, 160.000 ulaznica za  U2 360° Tour koncerte 24. i 25. srpnja rasprodali su se za samo 40 minuta što je rezultiralo trećim i posljednjim koncertom u tom gradu.

Prodaja u Gothenburgu i Amsterdamu bila je toliko brza da su dodatni koncerti najavljeni i rasprodani tek nekoliko sati nakon početka prodaje. Prodaja u Zagrebu također je srušila sve rekorde kao i prošlotjedna prodaja prvog koncerta turneje U2 u Barceloni- koncert je rasprodan u samo 54 minute. Time je i u Španjolskoj U2 koncert postao najbrže prodavani koncert u povijesti pop glazbe te zemlje.   U Sjedinjenim Američkim Državama turneja započinje u Chicagu 12. rujna na Soldier Fieldu koji je bio odmah rasprodan kao i koncerti u Bostonu I New Yorku kojima su također dodani novi koncerti. U Torontu, reakcija na dolazak U2 bila je toliko snažna da su oba koncerta najavljena prije početka prodaje I isti su bili trenutno rasprodani.  

U2 360° turneja je prva turneja ovog popularnog irskog benda nakon Vertigo turneje 2005/2006, a istu prati objava dvanaestog studijskog albuma ‘No Line On The Horizon’ koji je debitirao kao broj jedan u preko 30 zemalja. Detalji o datumima koncerata i informacijama o prodaji kao i virtualni model jedinstvene produkcije te plan sjedenja može se pronaći na internetskoj stranici U2.com.

Cijene ulaznica za koncert na maksimirskom stadionu kako slijedi:

  • 250,00 kn sjeverna tribina (sjedenje)
  • 500,00 kn travnjak (stajanje)
  • 750,00 kn južna/ zapadna/ istočna tribina (sjedenje)
  • 1000,00 kn zapadna/istočna tribina – bliže pozornici (sjedenje)
  • 2000,00 kn  VIP lože (sjedenje)
  • 2000,00 kn Red zone- odmah do pozornice (stajanje)

Za vrijeme Fun Club pretprodaje, fanovi imaju pravo kupiti maksimalno 4 ulaznice. U redovnoj prodaji svatko ima pravo kupiti također do 4 ulaznice u svim kategorijama. Red zone kategorija biti će puštena samo u redovnu prodaju.

U2 360° turneju sponzorira BlackBerry®, a producira Live Nation Global Touring u suradnji sa Lupa promocijom.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00