Molimo, pričekajte
VIJESTI
02.06.2009.
Iron Maiden - "Flight 666" u prodaji

Iron Maiden - žive legende heavy rocka, ove godine nagrađene i sa 'Best British Live Act' nagradom na Brit Awardsima, objavili su film ''Iron Maiden: Flight 666''. Film koji je već poharao svjetska kina, sada je objavljen na više različitih video i audio formata, a mogli smo ga gledati i u Hrvatskoj u kino distribuciji Continental filma .


Film prati bend na njihovoj prošlogodišnjoj turneji ''Somewhere Back In Time World Tour'', jednoj od najambicioznijih u cijeloj rock povijesti.

Bend je u posebno prilagođenim i opremljenim avionom Boeing 757 , zajedno s posadom i glazbenom opremom od 12 tona, obletio svijet i odradio 23 rasprodana stadionska koncerta pred pola milijuna obožavatelja u Aziji, Australiji, Sjevernoj, Centralnoj i Južnoj Americi u samo 45 dana. Posjetili su 13 zemalja među kojima Azerbeidžan i Papua Novu Gvineju gdje su morali sletjeti po gorivo na putovanju dugom 70 000km. Pothvat je uspio zahvaljujući njihovom vlastiton ''čarobnom tepihu''; Boeing-u 757 kojeg su prigodno prekrstili u Ed Force One.  Ono što cijelu priču čini još zanimljivijom jest činjenica da Bruce Dickinson nije samo pjevao na ova 23 koncerta već je i većinu letova odradio sam – kao pilot.

''Iron Maiden:Flight 666'' donosi svu dramu , uzbuđenje i histeriju koja je pratila bend svaki puta kada su kotači aviona dotakli tlo u novoj državi.

Dokumentiran je intenzitet i iscprpljujući raspored koncerata, borba sa vremenskim zonama, pritisak  da se pred ekstatičnom publikom punom išćekivanja prikaže što bolje...a naposlijetku i zabava koja ih je pratila tijekom cijelog putovanja.

''Iron Maiden:Flight 666'' iskreni je portret jednog od najutjecajnijih svjetskih rock bendova , namijenjen milijunima obožavatelja diljem svijeta kao i onima zainteresiranima za rock glazbu koji daje uvid u kaotičan i često duhovit svijet benda koji radi na relaciji sve četiri strane svijeta.  

''Iron Maiden:Flight 666'' dolazi u formatu dvostrukog dvd-a, limitiranog dvostrukog dvd-a sa knjigom, te blue-ray diska, a 'original soundtrack' filma u prodaji je na dvostrukom CD-u i dvostrukom limited edition picture disc LP-u. 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00