Molimo, pričekajte
VIJESTI
24.06.2009.
Hladno pivo u carstvu pasea

Singl "Planeta" u live izdanju, 23. lipnja zamijenio je novi singl "Carstvo pasea" također skinut s DVD-a "Knjiga postanka".  Spot ste premijerno mogli gledati prošloga četvrtka u emisiji VIP Music Club na HTV-u, a ukoliko ste ga propustili, pogledajte ga na YOUTube-u (http://www.youtube.com/watch?v=alubtHluDSw).


I ovoga puta montažu i režiju potpisuje Igor Vignjević, a snimka je s koncerta u Zagrebu, Dom sportova, 14.12.2007. Bend ljeto provodi radno, na mnogobrojnim koncertima, a prije no što počnu koristiti zasluženi godišnji odmor, u Zagrebu će odsvirati koncert u sklopu ovogodišnjeg Rokaj festa, 3. srpnja.  Konkretno, HP svira na main stageu u 22:40 sati. U sklopu festivala svi će fanovi imati prilike nabavati nove dizajne HP majica, kako muške, tako i ženske i to za svo vrijeme trajanja festivala.  Stoga, nemojte sve potrošiti na pivo. Sačuvajte nešto love i za majice.

Ovoga četvrtka 25. lipnja na Drugom programu HTV-a iza ponoći (start cca 23:40 h) u emisiji Vip Music Club LP ekskluzivno pogledajte kratki igrani film (u crno bijeloj tehnici), koji su članovi naše najveće rock grupe odglumili zajedno s palim Anđelom Jurkasom, urednikom sadržaja emisije i video recenzentom iste. Umjesto klasične video recenzije njihova aktualnog DVD materijala "Knjiga postanka" na setu snimanja serijala "Bitanga i princeza" u prostorima zagrebačkog Jadran filma, zbivao se sukob svijetova.Pogledajte što se događa u birtiji "Knjiga postanka" gazde Mileta kada očekuju rijetkog gosta.

Teaser i materijal iza kamere pogledajte od danas 12:00 na You Tubeu: http://www.youtube.com/watch?v=L-LsJ025dJg.

REŽIJA I SCENARIJ: Hladno Pivo i Anđelo Jurkas

KAMERA: Slaven Skenzić

MONTAŽA: Ivan Neff

PRODUKCIJA: Vip Music Club LP

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00