Molimo, pričekajte
VIJESTI
30.06.2009.
Turneja 360 grupe U2 danas kreće sa Nou Campa

Danas počinje najiščekivaniji glazbeni događaj godine –  turneja ''360° tour'' irske skupine U2 koja će se po brzini prodaje ulaznica i izgledu pozornice, te veličine produkcije upisati u povijest.


Obožavatelji su napokon dočekali i taj trenutak – samo nekoliko sati preostalo je do početka turneje ''360° tour'' skupine U2 na stadionu Camp Nou u španjolskoj Barceloni. Već danima obožavatelji iz svih dijelova svijeta, kojima je stvar prestiža biti na prvom koncertu, opsjedaju stadion da bi napokon sutra u 21 sat prisustvovali povijesnom trenutku – početku najspektakularnije turneje u povijesti produciranja koncerata.

Slike nevjerojatno velike pozornice pozornice koja će u središtu imati okrugli rotirajući dio obišle su svijet, a ono što fanove najviše zanima je s kojom će pjesmom Bono i njegov bend započeti koncert.

U2 ''360° Tour'' turneja posjetit će 14 europskih gradova, a početkom rujna seli se na američko kopno. Dugogodišnji direktor U2 nastupa Willie Williams ponovno je surađivao s arhitektom Markom Fisherom koji je za U2 već odradio turneje Elevation i Vertigo, kako bi kreirali inovativni dizajn pozornice od 360° koji će gledateljima sa svih pozicija priuštiti nesmetani pogled na bend i pružiti neponovljivo koncertno iskustvo. 

U2 je uvijek pomicao, ne samo granice glazbe, već i koncertne produkcije, stoga će njihova turneja uz neponovljivo audio iskustvo, pružiti i vizualni doživljaj koji će i domaća publika imati prilike doživjeti tijekom čak dva koncerta na zagrebačkom stadionu Maksimir 9. I 10. kolovoza.

Ulaznica za oba koncerta još uvijek ima u prodaji i to po cijeni od 750 za tribinu istok/zapad/jug gore, 1000 za tribinu istok/zapad dolje i 2000 za VIP ložu, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa, te putem njihove web stranice www. ticketpro.hr

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00