Molimo, pričekajte
VIJESTI
11.09.2009.
PRLJAVO KAZALIŠTE - LIVE IN ZAGREB

Najvećem produkcijom i najvećom pozornicom postavili su visoke koncertne standarde, ali kad je riječ o najdugovječnijem rock 'n' roll bendu u Hrvatskoj onda se to od njih i očekuje. Odličnim koncertom u dupkom punoj zagrebačkoj Areni , Prljavo kazalište oduševilo je mnogobrojnu publiku koja je pozdravila otvorenje još jednog idealnog mjesta za koncertne spektakle.


Dvostruki CD i DVD 30 godina Prljavog kazališta, Live in Arena Zagreb na tržište izlazi u subotu 19.9. kada će točno u 12 sati u trgovini Croatia Records u Bogovićevoj ulici biti nazočni i svi članovi Prljavog kazališta na druženju sa fanovima.

Kako bi omogućili da oni najbrži dobiju ovo izdanje besplatno Croatia Records je u suradnji s tvrtkom HI KONCEPT organizirala posebnu nagradnu igru. Sve što trebate je uključiti bluetooth kada ste u blizini Bogovićeve ulice u Zagrebu i potpuno besplatno downloadati ponuđeni sadržaj Prljavo kazalište.

Prvih 20 koji u subotu 19.9. pokažu downloadani sadržaj na svojim mobilnim aparatima dobit će ovo novo dvostruko live izdanje besplatno.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00