Molimo, pričekajte
VIJESTI
23.09.2009.
ARSEN DEDIĆ - "ANTOLOGIJA DOBROTVOROV DOM"

Croatia Records ponosno predstavlja luksuzno izdanje kojim je na neki način zaokruženo impresivno glazbeno stvaralaštvo našeg najboljeg kantautora, pjesnika, jednom riječju, umjetnika Arsena Dedića. Radi se o antologiji pod imenom Dobrotvorov dom koja sadrži 4 CD-a s ukupno 93 pjesme.


One su podijeljene u 4 tematska dijela : Ljubavni komadi u kojem se nalaze pjesme Tvoje nježne godine, Sve te vodilo k meni, Okus soli, Ti si moja ipak , Petra i druge, zatim Narodne pjesme u koje su uvrštene Dida moj, U kužini, Da mi nije moje dice i druge. Na CD-u broj 3 su Budnice u koje spadaju Ministarstvo straha, Svete krave, Ni jedno vrijeme nije moje, Pjesma o šutnji... Na 4. cd-u simboličkog naziva Pod razno, Arsen je okupio mnoga značajna imena koja izvode njegove pjesme u nešto drukčijim izvedbama od onih na koje smo dosad navikli. Pa tako na ovom cd-u možete između ostalog poslušati i Moderato cantabile u izvedbi Branimira Štulića ili Ne daj se Ines u izvedbi Marijana Bana.

Osim 4 cd-a, Arsenova antologija sadrži i bogato opremljenu knjižicu na 36 strana s citatima najvećih imena ljudi od pera s ovih prostora koji su kratkim crtama dali svoje viđenje Arsenove osebujne ličnosti, dok su najveći likovni umjetnici svoj pogled na Arsena iskazali mnogobrojnim portretima također sadržanim u izdanju.

Antologija Dobrotvorov dom izlazi na tržište 28. rujna, a svi posjetitelji večerašnjeg koncerta Arsena Dedića i Gina Paolija u zagrebačkoj Tvornici dobit će letak kojim će samo u trgovinama Croatia Records ( Bogovićeva 5, Zagreb, Narodni trg 11, Split, Užarska 3 , Rijeka) imati popust od 15 % na kupnju ovog četverostrukog izdanja.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00