Molimo, pričekajte
VIJESTI
12.10.2009.
NAJAVA NOVOG IZDANJA - GLAZBA IZ FILMA

Nakon 4 godine stiže nam novi single Olivera Dragojevića. Pjesma "Vjerujem u anđele" naslovna je tema istoimenog hit  filma redatelja Nikše Sviličića koji kino premijeru ima u utorak 13.10.


Pjesmu možete čuti na linku: http://www.youtube.com/aquariusrecordshr#play/all/0/UEw6IWWQWkE ili u eteru Antene Zagreb, Radio Dalmacije, radija 057, Gradskog radija Osijek, Primorskog radija i Radio Istre!

Pjesma "Vjerujem u anđele"nalazi se, u 3 verzije, na istoimenom CD-u. Uz Olivera, tu su hitovi: Tedi Spalata, Šajete, Klape Crikvenica, Gege & Picigin banda, Šo!Mazgoona... Potražite u boljim CD shopovima od ponedjeljka 12.10.2009.

Film "Vjerujem u anđele" dolazi u kino dvorane od 15. studenog. To je mediteranska, romantična komedija koja će vas osvojiti svojom ljepotom, prekrasnom glazbom i neobičnom pričom, a na ovogodišnjem filmskom festivalu u Puli osvojila je nagradu publike. Redatelj je Nikša Sviličić, a u glavnim ulogama su: Vedran Mlikota, Dolores Lambaša, Aljoša Vučković.

Pjesma "Vjerujem u anđele" bit će u eteru radio stanica od ponedjeljka 12.10., a dan kasnije za zagrebačke filmofile upriličit će se i premijera filma!

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00