Molimo, pričekajte
VIJESTI
22.10.2009.
USKORO NOVI ALBUM DRAŽENA ZEČIĆA

Mnogobrojnu publiku jednog od najkomercijalnijh izvođača zabavne glazbe Dražena Zečića, razveselit će vijest o izlasku njegovog novog studijskog albuma. U čast svim dobrim ljudima, koji je, kako i sam naslov kaže, posvećen svim onim ljudima koji svojim dobrim dijelima, velikim ili malim, čine ovaj svijet boljim izlazi na tržište 29. listopada.


Novih deset pjesama među kojima su već hitovi Vladarica i Voljela me samo jedno ljeto nastalo je pod istom autorskom ekipom Zlatanović, Zečić i Vidović koji su kao autori teksta, glazbe te aranžmana radili i na nekoliko zadnjih Zečićevih albuma.

Usporedo s izlaskom albuma Dražen Zečić sprema i na promotivnu koncertnu turneju koja počinje u Zadru 12.11., a do kraja godine obuhvatit će nekoliko gradova u Hrvatskoj te Maribor u Sloveniji.

Osim priprema za predstojeću turneju Dražen Zečić će već idući tjedan snimati i novi video spot za pjesmu Zima, Zima, led u režiji Željka Petreša. To je treći, a ujedno i najavni singl albuma kojeg Zečićeva publika željno iščekuje.

Ako je suditi po hitovima Vladarica i Voljela me samo jedno ljeto koji se još uvijek nalaze na radijskim top ljestvicama ovaj album ponoviti će uspjeh svog prethodnika Oprosti svijete koji je prodan u platinastoj nakladi na području Hrvatske te u zlatnoj na području Slovenije.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00