Molimo, pričekajte
VIJESTI
28.10.2009.
DRAŽEN ZEČIĆ - U ČAST SVIM DOBRIM LJUDIMA OD SUTRA U PRODAJI

Novi album Držena Zečića U čast svi dobrim ljudima od sutra je u prodaji. Ovo je dvanaesti studijski album jednog od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe čiji izlazak najavljuje novi singl Zima, zima, led koji će uskoro dobiti i svoj video uradak.


Naslov novog albuma ujedno je i naziv cijele promotivne koncertne turneje koju Zečić započinje u  Zadru 12. 11. u  dvorani Višnjik. "Turneju započinjem u Zadru jer sam za njega emotivno  vezan, a iz ovih ili onih razloga u njemu još nisam imao samostalni koncert"- rekao je Zečić na pressici uoči koncerta u Zadru te obećao glazbeni spektakl s najboljom zvučnom i scenskom produkcijom za koju su zaduženi Braco Radović i Reno Raos. 

Do kraja ove godine turneja obuhvaća slijedeće gradove:

  • GOSPIĆ – 13. studenog,  GRADSKA ŠKOLSKA  ŠPORTSKA  DVORANA
  • MARIBOR – 20.studenog , DVORANA „TABOR“
  • VARAŽDIN – 21.studenog, GRADSKA SPORTSKA DVORANA  VARAŽDIN
  • POŽEGA – 27.studenog , SPORTSKA DVORANA „GRABRIK“
  • PAZIN – 5. prosinca,  SPORTSKA DVORANA PAZINSKOG KOLEGIJA

Hitovima poput Govore mi mnogi ljudi, Ima li nade za nas, Boem u duši, Zora, Govore mi mnogi ljudi te novijim Oprosti svijete, Nema ništa novo, Vladarica osvojio je publiku koja svaki njegov novi album i koncert s nestrpljenjem očekuje. Čovjek i izvođač tako velikog srca koji se nesebično odaziva na svaki humanitarni poziv upravo je takvu ljubav i vjernost zaslužio.

 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00