Molimo, pričekajte
VIJESTI
16.10.2008.
MAJKE: NASTAVAK PROMO TURNEJE

Nakon rasprodane riječke Stereo dvorane i osamnaestodnevnog odmora, Majke će danas, 16. 10. otvoriti kontinentalni dio promotivne Unplugged turneje.


16.10. Majke će nastupiti u Osijeku u dvorani Slavija, a ne u dvorani Zrinjevac kako je prvotno bilo najavljeno. Do ove promjene došlo je zbog želje samog benda da nastupi u manjoj, intimnijoj dvorani. Kao predgrupa nastupit će The Red Rooster.

Dan kasnije Majke će nastupiti u Varaždinu, a publiku će zagrijati grupa Picksiebner. I za kraj, 18. 10., posjetit će i Koprivnicu gdje će uvod u koncert Majki odraditi grupe Picksiebner i Grim.

Prije sva tri koncerta Majke će se družiti sa svojim fanovima i potpisivati svoj ljetos objavljeni dvostruki album Unplugged.

Majke i fanovi susrest će se u Osijeku u Dancing Bear shopu (Trg Ante Starčevića bb, Pothodnik) u 19:00 sati, u Varaždinu u Dancing Bear shopu (Pavlinska 5) u 19:00 sati te u Koprivnici u Šarenom dućanu (Svilarska 34) također u 19:00 sati...

Album Unplugged ne silazi s prvih 5 na listi najprodavanijih domaćih albuma, a drugi singl „Budi ponosan (akustična live verzija)“ se također čvrsto i visoko drži na listama najboljih i nasjlušanijih singlova. Ova dva rezultata samo potvrđuju činjenicu kako su Majke i dalje, unatoč mnogim mladim snagama, i dalje najtraženiji rock bend u Hrvata!

16. 10. Osijek - (predgrupa The Red Roosters)

17. 10. Varaždin - (predgrupa Picksiebner)

18. 10. Koprivnica - (predgruge Picksiebner i Grim)

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00