Molimo, pričekajte
VIJESTI
23.11.2009.
KATY PERRY - MTV UNPLUGGED u prodaji

Katy Perry, jedna od najvećih mladih zvijezda današnjice, nakon velikog uspjeha njezinog debi albuma 'One Of The Boys', upravo objavljuje novi album 'MTV Unplugged' u limitiranom cd/dvd izdanju.


Nastupom na MTV:Unplugged programu, koji je 22. srpnja održan u New Yorku, Katy Perry je predstavila svoje najveće hitove, među kojima su ''I Kissed a Girl'', ''Waking Up In Vegas'', ''Thinking Of You'', ''Ur So Gay'' i ''Lost'', u potpuno novom svjetlu, prearanžirane i odsvirane samo na akustičnim instrumentima tj. unplugged.

Set lista MTV:Unpluggeda zaokružena je i dvjema novim pjesmama: prepjev pjesme ''Hackensack'' skupine Fountains of Wayne  i potpuno novom, nikad objavljenom pjesmom ''Brick By Brick''.

DVD izdanje sadrži i ekskluzivni intervju.

Ovim se nastupom Katy Perry pridružuje nizu uspješnih glazbenika koji su nastupili u poznatoj MTV:Unplugged emisiji poput Erica Claptona koji je 1992. za svoje izvedbe pjesama ''Tears In Heaven'' i ''Layla'' nagrađen sa 6 Grammyja, Tony Benneta koji je nastupom na MTV-ju 1994. osvojio Grammy za album godine, zatim Nirvane i ostalih.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00